The Piney Gir Roadshow - Jesus Wept (2010)

by Evol Email

Damaged Goodsi valikus on päris palju naishäälega kuulajasõbralikku indie/popmuusikat, nagu Betty & The Werewolves ja Nat Johnson & The Figureheads, kuid minu meelest on nad natuke liiga etteaimatavalt armsad ja igavlevad. Ent Piney Gir Roadshow’l on oluliselt rohkem iseloomu ja jõudu. Tõsi küll, rammu annab ja draamat loob eelkõige õnnetu armastus kantrimuusika vastu.  Tegu pole siiski mingi alt-kantri imega, vaid nende esitatav muusika põhineb üsna turvalisel ja rockilikul peavoolukantril. Kuid nad teevad seda väga hästi, sest bändil on ergutavalt kõlava häälega laulja, vinged viisid ja vahepeal ei karda nad ka elektrikitarri mängida - tänapäeval haruldane kombinatsioon. Moderniseeritud kõlapildist hoolimata meenuvad siiski rohkem kaheksakümnendate “Vikerraadiot” valitsenud tarbemuusikaansamblid kui näiteks Mary Prankster. Nii et ei tasu imestada, kui sinu käest viisakalt uuritakse - nagu Merje kohe küsis, kui plaadi masinasse pistsin - et kas nüüd järgmisel suvel on Harku Kantrile minek jah? Või Luunja? Selle peale ei oskagi kohe midagi vastata. Peale kohmetu yee-haw.

See väike postitus on ühtlasi ka testpostitus ning tähistab seda, et Sewercide Lo-Fi veebileht on tagasi Internetti inimeste sekka aidatud. Nagu juba olete kuulnud, on Eestis kümneid tuhandeid zombie-domeene ning nakkusallikaks on Eesti Interneti Sihtasutuse nimeline katkupesa. ".org"-nimeline vaktsiin õnneks aitas.